Renovatie


Is er iets in uw woning kapot, verrot of gewoon toe aan vervanging? TDZ Totaalbouw herstelt uw woning in zijn oude glorie, of tilt hem naar een hoger niveau. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van renovaties.

Misschien ziet u al jaren tegen een nodige renovatie op. Het komt er niet van wegens tijdgebrek, of u heeft er simpelweg geen zin in. Wij helpen u in ieder geval om van deze nood een deugd te maken. U krijgt tijdens een renovatie namelijk de kans om dingen anders te doen, als u dat wilt. Denk hierbij aan een ‘upgrade’ van uw woning!

Upgrade uw woning

Zijn uw oude, houten kozijnen verrot? Indien het bij het karakter van de woning past kunt u kunststof kozijnen overwegen. Deze kozijnen zijn duurzaam, onderhoudsarm en bestendig tegen vocht en warmte. Het renoveren van een dakkapel biedt u de kans om zaken aan te passen waar u misschien niet helemaal gelukkig mee bent. Kies bijvoorbeeld voor andere materialen, of (indien toegestaan) voor een andere stijl.

Van traprenovatie tot gevelrenovatie


Wat er ook gerenoveerd moet worden, TDZ Totaalbouw verzorgt de verbouwing vakkundig en snel. Zo heeft u zo min mogelijk last van bijvoorbeeld een traprenovatie. En omdat wij werken met een team van specialistische vakmensen is geen klus ons te speciaal of te groot. Wij kunnen hierdoor ook een gevelrenovatie realiseren voor uw woning. Omdat alles mogelijk is kunt u ons het beste bellen voor meer informatie. Of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Dan bellen of e-mailen we u, net wat u het prettigst vindt.

Neem contact op >

Slim renoveren

Wij denken graag met u mee over renovaties. En wellicht komen we daarbij met ideeën waar u nog niet bij stil heeft gestaan. TDZ Totaalbouw is namelijk niet alleen een expert in renoveren, maar ook in slim renoveren.

Bent u het uiterlijk van uw huidige badkamer zat? Het vervangen van de badkamertegels geeft de badkamer een compleet nieuw uiterlijk. Hetzelfde geldt voor uw keuken. En bij een keuken kunt u bovendien ook het uiterlijk eenvoudig vernieuwen, door nieuwe keukenfrontjes en kastdeuren te plaatsen. Zo bespaart u op de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Dat noemen wij nog eens slim renoveren.

Vraag kosteloos offerte aan >

  

                                                                                    

Voor Service belt u 

0229-851956

                                                                                                                       

Actuele projecten:

Actuele projecten