Badkamer

De badkamer is een van de belangrijkste kamers in het huis. De mogelijkheden voor een nieuwe badkamer kunnen dan ook overweldigend zijn. Misschien bent u op zoek naar een complete badkamer. Of wellicht wilt u elk materiaal zelf uitzoeken, van tegels tot sanitair en kranen. Wij bieden u altijd de juiste oplossing als badkamerexpert die met u meedenkt. Indien gewenst wordt alles voor u verzorgd.
Uw wensen, budget en woning vormen de basis voor de mogelijkheden van een nieuwe badkamer. Alle mogelijkheden worden uitgelegd of getoond in een showroom. Het is ook mogelijk om zelf alle materialen te verzamelen, waarbij wij de installatie verzorgen.

Badkamer tips >

Het ontwerpen van de perfecte badkamer

Misschien heeft u al duidelijke ideeën over het ontwerp van uw ideale badkamer. Maar hoe groot is uw gezin? En is het belangrijk dat de badkamer ‘s ochtends en ‘s avonds beschikbaar is voor meerdere personen tegelijk? Deze vragen hebben een grote impact op het ontwerp van de badkamer, en daarmee ook op uw woongenot.
Houdt u van uitgebreid badderen en relaxen in de badkamer? Of wilt u juist zo snel mogelijk klaar zijn in de badkamer? Aan de hand van uw levensstijl geven wij advies op maat over de perfecte badkamer voor u.

TDZ Totaalbouw denkt aan alles


Wij zijn niet alleen flexibel als het om uw wensen gaat. Ook bij het bepalen van een budget denken we graag met u mee. Bent u bezorgd dat de kosten te hoog op zullen lopen? TDZ Totaalbouw geeft u alvast wat gratis advies waarmee u kosten kunt besparen.

  • Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer kan het lonen om de reeds aanwezige aansluitpunten te benutten. Zo hoeven er geen leidingen te worden omgelegd.
  • Wilt u de huidige badkamer opfrissen? Nieuwe tegels geven de ruimte al een compleet nieuw gezicht! Op deze manier bespaart u op een complete verbouwing.
  • Bij het vernieuwen van de badkamertegels kunnen de nieuwe tegels vaak over de oude, eerste laag heen worden geplaatst. Het niet hoeven verwijderen van de oude tegels scheelt tijd en geld.
  • Het huren van een bouwafvalcontainer is ideaal voor het eenvoudig afvoeren van afval. Maar bij een lager budget kunt u ook kiezen voor grote puinzakken. Het afvoeren van de puinzakken moet u naderhand wel zelf regelen, maar bespaart zo wel op de kosten.


Vraag kosteloos een offerte aan >


Bel voor een vrijblijvend gesprek 06-51556629

Tijdens een gesprek met TDZ Totaalbouw doet u inspiratie op en wisselt u ideeën uit. De volgende stap is dan een passende offerte. Maar mocht u nu nog niet toe zijn aan een vrijblijvend gesprek, dan kunt u ons uiteraard ook bellen voor meer informatie. Of laat uw gegevens achter in het contactformulier. We geven u graag een goed beeld van uw opties.

TDZ Totaalbouw begrijpt als geen ander dat een verbouwing een hoop gedoe oplevert. Daarom nemen wij uw stress weg door alles te verzorgen. Onze vakmensen leveren de verbouwde badkamer binnen 1 tot 2 weken op, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Tijdens het hele proces heeft u er geen omkijken naar, met één centraal aanspreekpunt.

Bel mij terug >


Voor Service belt u 

0229-851956Actuele projecten:

Actuele projecten