Keuken verbouwen bij TDZ

Keuken

De keuken is voor veel mensen het middelpunt van de woning. Koken als hobby is bovendien populairder dan ooit. Zoekt u een gezellige gezinskeuken, of gaat uw voorkeur uit naar een strakke designkeuken? TDZ Totaalbouw helpt u om uw droomkeuken te werkelijkheid te maken. 

Aan de hand van uw woning, wensen en budget denken wij met u mee over de mogelijkheden. We voorzien u daarbij van heldere tekst en uitleg. En indien gewenst kunnen wij u alle materialen en keukenapparatuur tonen in een showroom.


Bekijk onze keuken-tips >

Alles is mogelijk, behalve ‘nee’

TDZ Totaalbouw kan u een complete keuken aanbieden, standaard of op maat. Wij verzorgen het complete proces voor u van A tot Z. Mocht u zelf de materialen voor uw nieuwe keuken willen verzamelen, dan is dat geen probleem. Wij kunnen ook enkel de installatie van de keuken voor u verzorgen. Het enige wat wij niet aanbieden is ‘nee’.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wellicht komen wij met opties waar u nog niet aan heeft gedacht. Bel TDZ Totaalbouw voor meer informatie, of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Bel mij terug >

Kies uw ideale keuken

Bij het kiezen van de ideale keuken staan enkele vragen centraal: hoe gek bent u van koken? Staat u graag eindeloos in de keuken, of kookt u liever snel en efficiënt? Na een analyse van uw behoeftes en wensen doet TDZ Totaalbouw u een passend voorstel voor uw perfecte keuken.

Ook als het aankomt op handige opties hebben wij genoeg ideeën. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kokend-water-kraan? Deze kraan bespaart tijd en ruimte ten op zichte van een traditionele waterkoker. Ideaal voor theedrinkers. Of een inductiekookplaat: mooi, gebruiksvriendelijk en zeer eenvoudig schoon te houden.!

Wenst u een minimalistische designkeuken? Dan is een Downdraft afzuigkap wellicht iets voor u. Een Downdraft afzuigkap voert de kooklucht op elegante wijze af, zonder een hangende afzuigkap of zichtbare buizen. TDZ Totaalbouw kan de afvoer in de vloer of muur inbouwen voor een nog strakkere keuken. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Een stressvrije verbouwing

Het uitkiezen van een nieuwe keuken is al lastig genoeg. Dan wilt u niet ook nog eens hoeven nadenken over het omleggen van leidingen of over de aanleg van extra elektrische groepen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Ons team van vakmensen zorgt voor een snelle, prettige verbouwing, met één centraal aanspreekpunt. Bel TDZ Totaalbouw vandaag nog voor meer informatie.

Neem contact op >


Voor Service belt u 

0229-851956Actuele projecten:

Actuele projecten