Tips voor een nieuwe badkamer

Wij hebben enkele tips om uw nieuwe badkamer nog handiger en luxer te maken.

 • Overweegt u elektrische vloerverwarming?

 • Natuurlijk kan TDZ Totaalbouw elektrische vloerverwarming voor u installeren. Maar heeft u al een voordeliger alternatief overwogen? 

  Elektrische vloerverwarming werkt met een timer. De vloerverwarming moet een half uur tot uur van tevoren worden ingeschakeld om een warme vloer te hebben. Daarbij verbruikt elektrische vloerverwarming relatief veel stroom, waardoor het duur is in gebruik.

  Een goed alternatief is het leggen van een radiatorleiding onder de vloer. Zo verdrijft u op eenvoudige wijze de kou uit de vloer, zonder dat u iets hoeft in te stellen. Wanneer de centrale verwarming in huis wordt ingeschakeld wordt de badkamervloer gelijk opgewarmd. Bovendien kost het geen extra energie of elektriciteit.

 • Wilt u energiezuinig douchen?

 • Energiezuinig en milieubewust douchen: het is mogelijk! TDZ Totaalbouw kan een Easydrain douchegoot in uw nieuwe badkamer verwerken, waarmee u eenvoudig warmte terugwint. Het warme douchewater wordt namelijk via een bak in de vloer door een spiraal geleid, om op deze manier koud water op te warmen. Zo bespaart u energie, geld en het milieu.
 • Heeft u altijd last van een beslagen spiegel?

 • Heel herkenbaar en vervelend: een beslagen spiegel tijdens of na het douchen. Gelukkig kunnen wij dit voor u oplossen in uw huidige of nieuwe badkamer.

  Met elektrische spiegelverwarming voorkomt u een volledig beslagen badkamerspiegel. Spiegelverwarming werkt volgens het zelfde principe als autoruitverwarming, met geleidende draden die het oppervlak verwarmen. De elektrische verwarming wordt geplaatst aan de achterkant van de badkamerspiegel.

  Of de spiegel nu aan de muur hangt of in de muur of kast is verwerkt, u ziet niks van de verwarming. Het systeem wordt automatisch ingeschakeld wanneer het licht aangaat, dus u hoeft er niet aan te denken. Ook vergeet u zo nooit om de verwarming weer uit te zetten...

 • Wilt u de wc-rollen uit zicht hebben?

 • Wij snappen het best. Een toiletrolhouder met met tien toiletrollen erop, dat is geen gezicht in uw mooie wc of badkamer. TDZ Totaalbouw heeft daar een elegante oplossing voor: een inbouw-toiletrolhouder. Er wordt een koker in de wand naast het toilet gebouwd voor de opslag van toiletrollen. Wanneer u vervolgens een toiletrol uit de opening pakt wordt de volgende rol automatisch omhoog geduwd. Ideaal!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten wat voor u de mogelijkheden zijn voor een nieuwe keuken? Neem contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op >