Maatwerk

TDZ Totaalbouw is gespecialiseerd in maatwerk. Hierbij kunt u denken aan op maat gemaakte badkamers, keukens en meubels. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken. En wij zorgen ervoor dat alles naadloos aansluit op uw woning.

Maatwerk is een hele brede term, en ons aanbod van diensten is minstens net zo breed. U kunt ons het beste even bellen voor een vrijblijvend gesprek, waarbij we u een beter beeld van de mogelijkheden geven. Of het nu gaat om een oplossing voor thuis of op kantoor, TDZ Totaalbouw kan het voor u realiseren. Bel ons vandaag nog naar 06-51556629 of laat uw gegevens achter in het contactformulier!

Bel mij terug >

Van idee tot uitvoering

Wellicht bent u erg creatief, en heeft u allerlei ideeën voor unieke meubels of toepassingen in huis. Het enige wat u nodig heeft is iemand die deze ideeën werkelijkheid kan maken. Wij kunnen alles wat u bedenkt uitwerken in concrete oplossingen. Heeft u een idee wat in de praktijk niet werkt? TDZ Totaalbouw past het aan tot het wel werkt

Hoogwaardige, op maat gemaakte meubels

Ons maatwerk op meubelgebied maakt perfect geïntegreerde meubels mogelijk, zoals een inloopkast of een wandkast die in de muur is verwerkt. Ook losstaande meubels bieden een hoop mogelijkheden. Zoals een op maat gemaakt tv-meubel voor al uw audio- en video-apparaten. Of een complete, handgemaakte inboedel, opgetrokken uit steigerhout of rvs. Wat voor type materiaal, toepassing, of ruimte u ook wenst, TDZ Totaalbouw kan u altijd bieden wat u zoekt.

Unieke toepassingen voor in huis of op kantoor

Een kraan die uit het plafond komt. Een nis in de muur waar de wasbak van het toilet zich bevindt. Radiatoren met een uniek design. Lederen wandbekleding. Een wasmand op de bovenverdieping, met een ingebouwde stortkoker naar de kelder. U bedenkt het, wij maken het. Zo simpel is het.!

Uniek promotiemateriaal voor uw bedrijf

Het maatwerk van TDZ Totaalbouw beperkt zich niet tot woningen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van uniek promotiemateriaal voor bedrijven. Van unieke balies in winkels tot handgemaakte displays voor op beurzen of kantoor. Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden. U kunt ook kosteloos een offerte aanvragen.

Vraag kosteloos offerte aan >


Voor Service belt u 

0229-851956
Actuele projecten:

Actuele projecten