„Dakkapel

Dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een slimme manier om de ruimte, het licht en het woongenot te vergroten in huis. Daarnaast is het ook een goede manier om de waarde van uw woning te verhogen. Wat voor soort dakkapel u ook wilt laten bouwen op uw huis, TDZ Totaalbouw is uw betrouwbare partner.!


Het verbouwen van uw woning geeft een hoop gedoe, dat begrijpen we. Daarom nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u alleen maar hoeft uit te kijken naar het moment waarop u kunt gaan genieten van uw nieuwe aanwinst. Onze vakmensen verzorgen het hele proces van A tot Z. U heeft daarbij één aanspreekpunt voor al uw vragen, wensen en andere zaken.

Neem contact op >

Bel TDZ Totaalbouw voor meer informatie: 06-51556629

Bij het kiezen van een dakkapel zijn de mogelijkheden overweldigend. Daarom kunt u het beste TDZ Totaalbouw bellen voor meer informatie. Wij brengen dan de mogelijkheden overzichtelijk in kaart tijdens een vrijblijvend gesprek. U kunt ook uw gegevens achterlaten in het contactformulier.

Bel mij terug >

Vergunning voor een dakkapel

Tijdens de bouw van een dakkapel regelen wij alles voor u. U hoeft alleen zelf de eventuele vergunning aan te vragen. Een vergunning is verplicht bij een dakkapel aan de voorzijde van de woning. Bij een dakkapel aan de zijkant of achterkant van het huis is een vergunning niet altijd verplicht. De richtlijnen kunnen per gemeente verschillen.

Het kiezen van materialen
De aanschaf van een dakkapel brengt een hoop keuzes met zich mee op het gebied van materialen. Zo kunt u kiezen uit een houten of kunststof constructie. De zijwangen en het boeideel kunnen worden gemaakt van hout, kunststof of zink. Verder heeft u de keuze uit houten of kunststof kozijnen.

Een dakkapel met een schuin dak wordt afgewerkt met dakpannen. Wenst u een plat dak, dan bestaan de mogelijkheden uit traditionele bitumen- of duurzame EPDM dakbedekking. Komt uw nieuwe dakkapel aan de voorkant van woning? Dan moet de dakkapel qua afmetingen en uiterlijk in lijn zijn met andere dakkapellen in de straat, omdat het beeldbepalend is. Dit is belangrijk om mee te nemen in uw overwegingen.

Van casco tot complete dakkapel

Een prefab dakkapel wordt in 1 dag geplaatst. Indien u een traditionele opbouw wenst neemt dit zo’n 2 tot 3 dagen in beslag, afhankelijk van de grootte. Wilt u de dakkapel casco laten opleveren, dan is natuurlijk mogelijk bij TDZ Totaalbouw. Wij maken de dakkapel dan enkel wind- en waterdicht.

Naast casco oplevering kunnen wij de dakkapel ook compleet voor u aftimmeren, bijvoorbeeld met gipsplaten en ingebouwde spotverlichting. Wij laten de dakkapel dan naadloos aansluiten op de ruimte. Ook kunnen wij automatische zonnewering en rolluiken inbouwen, die met een schakelaar of afstandsbediening te gebruiken zijn. Heeft u al een beter beeld van de mogelijkheden gekregen? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

Vraag kosteloos offerte aan >


Voor Service belt u 

0229-851956Actuele projecten:

Actuele projecten